FOODON

Rólunk

Márton Raymond

HEAD of FOODON, FOODON+

Rajmi a kifogyhatatlan ötletek és energia tárháza. Ő a FOODON atyja, aki felelős a marketing és stratégiai megoldásokért. Ha nem tudjuk mivel töltsük az időnket, Rajmi biztos talál valamit amin tudunk ügyködni:)
#foodon #marketing #gastromarketing #visual #strategy #foodon+

Maróti Márk

Rendezés, Grafika, Vizuál-kreatív

Márk a kreatív tervezés és kivitelezés szerves részét képezi. Munkája során fókuszba kerül az online megjelenítés és tervezés mellett az offline kialakítás is. “Egy étterem attól lesz igazán működőképes ha az a hely ‘szexi’. A megfelelő étel mellett fontos, hogy a vendég igazán jól érezze magát ott ahova betér.” 
#foodon #marketing #gastromarketing #visual #creative #graphics

Koponyás Dániel

Zenei producer, Sound design, Audió-kreatív

Dani a vizualitáson felül otthonosan mozog a zene világában is. Magyarország egyik leghalgatottabb előadója “Holem” néven, így ő felel a FOODON teljes audió megjelenítéséért.  Közel áll hozzá az a tipografikus látásmód, amire talán még Magyarország nem igazán érett meg. De pont ettől lesz valami egyedi és kreatív. 
#foodon #marketing #gastromarketing #audio #sounddesign #foodon+

Reményik Andrea

Social, Copy, Management

Andi nélkül nincs rend se online se offline. Kommunikációs feladatokkal, kampányok összefogásával és a szervezéssel telik a mindennapja. Ha valami elkerüli a figyelmünket, az ő jegyzeteiben biztos megoldást találunk rá.
#foodon #marketing #gastromarketing #copy #socialmedia #foodon